2002-2012
grb

facebook logo  instagram logo  youtube logo  LAT / ENG

2002.

Горан Марковић режира своју драму ПАНДОРИНА КУТИЈА; у адаптацији телевизијске драме ГОСПОДИН ФОКА Гордана Мхића, дипломском режијом Нинослава Шћепановића, играју Паулина Манов и Даниел Сич. Три премијере у тринаест дана: 16. марта ИСПОВЕСТ СТАВРОГИНА КОД ТИХОНА, према ДЕМОНИМА Достојевског - дуо драма Саве Радовића на Новој сцени; 26. марта ПРИВАТНИ ЖИВОТИ Ноела Кауарда у режији Димитрија Јовановића и 29. марта МАЈКА И ДЕТЕ Јун Фосеа у режији Стевана Бодроже, на Новој сцени. Премијери комада ЗВЕР НА МЕСЕЦУ Ричарда Калиноског у режији Небојше Брадића 27. априла присуствује аутор. Даријан Михајловић режира УБИСТВО СЕСТРЕ ЏОРЏ Френка Маркуса. Плесом са бакљама Театар покрета “ Мимарт “ на тргу испред зграде позоришта другог јуна обележава се крај сезоне у којој је Београдско драмско извело 11 премијера и 435 представа. Почетком септембра објавјено је да је завршена лицитација за реконструкцију Београдског драмског позоришта и уређење трга испред зграде на Крсту. Позориште ће своје представе изводити на сценама Театра Бојан Ступица, Позоришта Бошко Буха, Дома културе Студентски град и на гостовањима. На Данима српске културе “Сербиарт“ у Атини, Позориште гостује са ЗЛАТНИМ РУНОМ Борислава Пекића, а ПАНДОРИНА КУТИЈА Горана Марковића учествује на “Данима Београда“ у Бечу. Прва премијера у сезони одиграна је 17. децембра на Новој сцени у позоришту које је још увек у реконструкцији: Аја Јунг и балет ЏОЗЕФИН, инспирисан животом Жозефине Бекер у режији Небојше Брадића.

2003.

Београдском драмском позоришту додељена је статуета “Јоаким Вујић“ коју истоимени крагујевачки театар додељује за уметничке резултате и изузетан допринос развоју позоришне уметности. Признање је уручено Небојши Брадићу, управнику, на свечаности 15. фебруара. Татјана Лукјанова добитник је награде за свеукупни допринос и афирмацију Београдског драмског позоришта. Трећег марта позориште приказује представу ГОРКЕ СУЗЕ ПЕТРЕ ФОН КАНТ Рајнера Вернера Фасбиндера у узвратној посети Театру Тхалласа које са истим комадом гостовало у Београду. Две премијере у недељу дана: 18. марта на Новој сцени 24 ЗИДА Игора Маројевића у режији Жанка Томића и 25. марта на Великој сцени КЛИН Сајмона Деја у режији Радослава Миленковића. Обновљено позориште свечано се отвара 17. априла премијером представе ФРЕДЕРИК ИЛИ БУЛЕВАР ЗЛОЧИНА Ерика Емануела Шмита у режији Милана Караџића. Главну улогу тумачи Драган Николић, који се после неколико година враћа на позоришну сцену. Поред њега у представи играју и Весна Чипчић, Милица Зарић, Милорад Дамјановић, Александар Алач, Срђан Дедић, Павле Пекић, Милутин Мима Караџић, Христина Поповић, Дејан Матић Мата и други. Током реконструкције обновљене су 153 просторије. Комад КАЈ САД Боривоја Радаковића режира Егон Савин. На програму Београдског летњег фестивала, у продуженом делу сезоне играју се представе: ОВО БИ МОГАО БИТИ ВАШ СРЕЋАН ДАН Милета Продановића у режији Стевана Бодроже и ГЛЕНГЕРИ ГЛЕН РОС Дејвида Мемета у режији Алисе Стојановић. На БЕЛЕФ-у приказује се и представа ГЛОРY ХОЛ у режији Оливере Ђорђевић у којој плеше Далија Аћин. Након одиграних улога у телевизијској драми X+Y=0 Борислава Пекића, Светлана Бојковић и Петар Краљ након 18 година то чине и на сцени Београдског драмског позоришта у режији Милице Краљ 9. новембра. Још једну режију потписује Милена Павловић – комада ТРОЈЕ Џулијана Барнса, док Стефан Саблић режира комад АДРЕСАТ НЕПОЗНАТ Катрин Кресман Тејлор на Новој сцени. На Великој сцени комад ВИНСЕНТ са Јасмином Ранковић Аврамовић, Милицом Зарић, Радивојем Буквићем, Вањом Милачић и Драгишом Милојковићем, Николаса Рајта режира Ања Суша.

2004.

Крајем јануара представљен је сајт Београдског драмског и сада се карте могу резервисати преко интернета. На Дан позоришта на Новој сцени ( 20. фебруара ), Младен Поповић режира сопствени комад МАСЛАЧАК И РЕТАРД, за коју је добио награду “Бранислав Нушић“. Велика награда Позоришта, први пут са именом преминуле Татјане Лукјанове додељена је глумици Весни Чипчић. Првог априла у хотелу Хајат на завршној вечери акције “Буди добар и покажи то другима“ повељу за најбољу комуникацију са јавношћу у 2003. години, између осталих, добило је Београдско драмско позориште. ВИЛЛА САШИНО Горана Марковића у режији Милана Караџића изведена је 3. априла. Девет представа из пет земаља изведено је на првом Београдском фестивалу игре који је одржан у Сава центру и Београдском драмско позоришту. Фестивал су покренули Аја Јунг, балерина и кореографкиња, и Небојша Брадић, редитељ и управник Београдског драмског позоришта у сарадњи са Националним саветом за игру Србије и Црне Горе при Унеску. Две премијере: ТРГОВИНА Алберта Остермајера у режији Ање Суше и НАКАЗЕ Луца Хибнера у режији Ане Томовић, којој је ово била дипломска представа, а у представи су играле Милица Зарић, Љубинка Кларић и Паулина Манов. За крај сезоне 25. јуна изведена је монодрама Ерика Емануела Шмита ОСКАР И МАМА РОЗ у режији Небојше Брадића, у којој игра Весна Чипчић. У сезони 2003/ 2004. представе Београдског драмског позоришта видело је 105.000 гледалаца. Пекићево ЗЛАТНО РУНО приказано је у Истанбулу на мосту Галата на првом Међународном позоришном фестивалу Простор – театар. Посебно признање петог Бијенала сценског дизајна додељено је Београдском драмском позоришту. Никола Ђуричко режира комад Борислава Пекића У ЕДЕНУ НА ИСТОКУ у коме игра са Војином Ћетковићем, а 16. новембра премијером комада Сање Домазет КРИЛА ОД ОЛОВА, у режији Стевана Бодроже, завршени су Дани Милене Павловић Барилли у организацији Београдског драмског позоришта.

2005.

Година почиње у знаку Борислава Пекића. Такорећи дан за даном приказане су три представе: X+Y=0, У ЕДЕНУ НА ИСТОКУ и ЗЛАТНО РУНО. Прва премијера био је ЈАСТУЧКО Мартина Макдоне у режији Ање Суше, а у циклусу нове британске драме изведена су још два наслова: ГВОЗДЕНИ ЖИВОТ Роне Мунро у режији Жанка Томића играју Неда Арнерић, Милица Зарић, Јелена Ћурувија и Срђан Дедић и РАЗНЕСЕНИ Саре Кејн у режији Ђурђе Тешић. На Дан позоришта, 20. фебруара, Ђурђији Цветић уручена је награда “Татјана Лукјанова“. Други београдски фестивал игре одржаће се под слоганом “Свет игра у Београду“ и на њему ће учествовати балетске компаније и трупе из осам земаља. Праизведба драме ДЕЛИРИЈУМ ТРЕМЕНС Горана Марковића, коју је аутор и режирао, одиграна је 25. априла на Великој сцени. Маша Стокић и Небојша Брадић драматизовали су МАЛАЈСКО ЛУДИЛО, недовршен роман Слободана Селенића, представу је режирала Алиса Стојановић, која је премијерно изведена 8. јуна на Великој сцени као завршни прилог обележавању десетогодишњице пишчеве смрти. Биланс сезоне: 11 премијера, 400 представа, 800.000 гледалаца ! МАЛА ТРИЛОГИЈА СМРТИ Елфриде Јелинек у режији Небојше Брадића изведена је на БЕЛЕФ-у као копродукција са Београдским драмским позориштем. Ова представа гостовала је на преко 10 фестивала у земљи и свету, а одличне улоге остварили су Ђурђија Цветић, Небојша Дугалић, Милица Зарић, Љубинка Кларић, Соња Живановић, Драган Петровић Пеле и велики број младих глумаца тада студената факултета уметности у Београду. Драган Бјелогрлић се након осам година вратио у позориште као Ренди П. Мекмарфи у ЛЕТУ ИЗНАД КУКАВИЧЈЕГ ГНЕЗДА Дејла Васермана у режији Жанка Томића. Премијера је одиграна 5. новембра. ИГРУ ПАРОВА Матјажа Зупанчића, на Новој сцени, режира Милица Краљ.

2006.

После ЛЕТА ИЗНАД КУКАВИЧЈЕГ ГНЕЗДА, још један познати наслов из филмског опуса Милоша Формана на репертоару Позоришта: АМАДЕУС. Комад Питера Шефера режира Алиса Стојановић, премијерно је изведен 15. јануара. За улоге у АМАДЕУСУ и ДЕЛИРИЈУМ ТРЕМЕНСУ Предрагу Ејдусу додељена је награда “Татјана Лукјанова“. Београдски фестивал игре, односно Аја Јунг и Небојша Брадић, оснивачи, први су добитници награде Фонда “Јелена Шантић“ за 2004. и 2005. годину. Трећи Фестивал одржан је под мотом “Универзум игре“. ЖИВОТ БР. 2 Ивана Вирипајева на Новој сцени режира Ања Суша. Улазнице за Београдско драмско позориште наручене преко интернета достављају се на кућне адресе од почетка априла. Стогодишњица рођења Самјуела Бекета обележена је 13. априла у Београдском драмском мултимедијалним догађајем “Бекет у Београду“. ТРАНСИЛВАНИЈА, први драмски текст Драгана Николића режира Милан Караџић. Копродукцију са БЕЛЕФ-ом, ДИСКО СВИЊЕ режира Кокан Младеновић. Београдском драмском позоришту додељена је награда “Супербрандс 2006“, у категорији “Култура и забава”. Наставак Барнсовог комада ТРОЈЕ – ЉУБАВ ИТД. режира Милена Павловић на Новој сцени. Премијером БЛУЗА ЗА МЕСИЈУ, последњег комада Артура Милера у режији Јагоша Марковића Позориште затвара круг Милерових драма на својој сцени, који је започет још 1951. године СМРЋУ ТРГОВАЧКОГ ПУТНИКА. Небојша Брадић је награђен за режију, а Небојша Дугалић за глуму на 4. Међународном фестивалу Златни витез у Москви, где је, у категорији камерне форме, приказано Пекићево ЗЛАТНО РУНО. Тринаестог новембра премијерно је изведена представа НЕКЕ ДЕВОЈКЕ Нила Лабјута у режији Горчина Стојановића.

2007.

Репертоар планиран за ову сезону Београдског драмског позоришта везује се на специфичан начин за прославу шездесет година од оснивања наредне године. Почеци театра на Црвеном крсту били су обележени храброшћу младог ансамбла да се суочи са новом драматургијом послератног света. Настављајући репертоарску тенденцију започету од 2000. године, БДП представља нове или непознате комаде страних и домаћих аутора, који се без илузија, храбро баве кључним дилемама савременог човека – од тезе да нема невиних, преко непостојања истине и морала, до заблуда о индивидуалној слободи и праву на избор. Суштина је у преиспитивању. Управо ту лежи веза између Златног доба једног младог театра с почетка 50’тих и савременог, новог литерарног позоришта коју репертоар Београдског драмског покушава да покаже. Сезона је почела представом која је рађена у копродукцији са Крушевачким театром: НОРWАY, ТОДАY Игора Бауресиме у режији Ане Томовић на Новој сцени, затим су уследиле још три премијере: ЋЕИФ Мирзе Фехимовића у режији Егона Савина – победник Конкурса за најбољу драму, који је организовало Београдско драмско позориште у сарадњи са Интернационалним сарајевским фестивалом МЕСС; НЕ ИГРАЈ НА ЕНГЛЕЗЕ Владимира Ђурђевића у режији Сташе Копривице, ПОСЛЕ ЗАБАВЕ Татјане Илић у режији Алисе Стојановић и ДИСХАРМОНИЈЕ Сање Домазет у режији Небојше Брадића на Великој сцени.

2008.

Ова година је у знаку обележавања 60. јубилеја Београдског драмског позоришта. Са својим чврсто установљеним репертоаром, који чине савремени домаћи и страни аутори оно наставља да негује традицију иновативног и новог у уметности. Нова сцена профилисана је као експериментални простор за младе, али генерално Позориште отвара врата новим ауторима. Београдско драмско позориште децембар месец проглаша месецом хуманости и поводом тога одржава разне акције. Прва премијера је на Новој сцени: 29. јануара ЖЕНА БОМБА Иване Сајко у режији Бојана Ђорђева. Милица Краљ на Великој сцени режира ПЛИНСКУ СВЕТЛОСТ Патрика Хамилтона, премијера је одиграна 15. фебруара са Милицом Зарић и Миланом Чучиловићем у главним улогама који играју брачни пар, Петром Краљем који игра инспектора и Јадранком Селец, а касније Иваном Николић. Милица Зарић је за ову улогу добила награду за најболју глумицу на Вршачкој позоришној јесени. Поводом 60. рођендана, 20. фебруара уприличена је свечаност на којој су додељне традиционалне годишње награде Београдског драмског позоришта. Награду „Татјана Лукјанова„ добила је Душанка Дуда Стојановић. Овом приликом промовисана је и Монографија, приређена и штампана поводом прославе. Сезона се наставља премијерама у марту: на Новој сцени ОВЕРДОНЕ АНД ГОНЕ Далије Аћин, 6. марта и ЕЛИНГ Сајмона Бенета у режији Марка Манојловића. У априлу је одржан 3. Београдски фестивал игре, али и премијере представа РАЗРЕД Матјажа Зупанчића у режији Милице Краљ и ЛАКА КОЊИЦА Драга Јанчара у режији Милана Караџића. Крај сезоне обележиле су две премијере: 9. јуна драма МЛЕКО Василиса Кациконуриса у режији Ђурђе Тешић, 14. јуна РОМАНСА Дејвида Мемета у режији Ање Суше. Одржана је промоција књиге глумца Београдског драмског позоришта Драгише Милојковића „Ја, мој отац„ и 2. јула традиционални Дани Борислава Пекића. На 53. Стеријином позорју представа ЋЕИФ осваја награду за: најбољу представу, најбољу режију (Егон Савин); награду за глумачко остварење ( Душанка Дуда Стојановић ) и награду „ Зоран Радмиловић „ (Љубомир Бандовић). Током јула Небојша Брадић именован је за министра културе и комуникација републике Србије, а Маша Михаиловић, до тада оперативни директор, постаје в.д. управника позоришта на Црвеном крсту.

2009.

Нежност, брижност, разумевање, блискост, самим тиме – радост постале су категорије оностраног, чији је појавни облик – виртуална слика или халуцинација: изазвана прекомерном употребом опијата, антидепресива; односно близином смрти. Слика света у коме живимо је узнемиравајућа, и театар без устезања или прећуткивања треба да је покаже онаквом каква јесте, бавећи се темама пред којима сви затварају очи. Позориште кроз енергију звука, речи, боја и покрета, притиска емотивно дугме којим се узнемирава, покреће интелект. Позориште не сме да буде досадно. Не сме да буде конвенционално. Мора да буде – НЕОЧЕКИВАНО. Позориште нас води до истине кроз изненађење, узбуђење, кроз игре и кроз радост. Оно чини прошлост и будућност делом садашњости. Ово су препоруке којим ће се Београдско драмско позориште руководити у новој сезони која је започела 17. јануара премијером представе ЗЕЧЈА ЈАМА Дејвида Линдси Абера у режији Филипа Гринвалда у којој играју Милица Зарић, која ће те године за ову улогу добити годишњу награду позоришта „Татјана Лукјанова“ за најбоље глумачко остварење, као и Ђурђија Цветић, Иван Томић, Ивана Николић и Никола Јовановић . Сезона се наставља представом БАР САМ СВОЈ ЧОВЕК Игора Маројевића у режији Милене Павловић. Током године долази до сарадње са Гоетхе институтом из Београда који на међународном конкурсу поводом паневропског Фестивала Афтер тхе фалл (После пада) бира ауторски комад Горана Марковића ФАЛСИФИКАТОР да представља нашу земљу. Премијера у копродукцији са овом институцијом, изведена је 17. маја у режији аутора. Представа је гостовала од 4. до 7. новембра на Европском позоришном фестивалу у Немачкој. Фестивал, велико финале двогодишњег, међународног, трансевропског позоришног пројекта “После пада” Гете Института, Федералне агенције за цивилно образовање Немачке, те Театарбиро-а из Милхајма на Руру и Државног позоришта из Дрездена, био је одржан од 31. октобра до 8. новембра у ова два немачка града. Одиграно је шест одабраних представа, од 17 насталих на тему пада Берлинског зида, друштвених и политичких превирања и промена које је рушење комунистичког система изазвало. Маша Михаиловић постаје нова управница Београдског драмско позоришта. Други део године обележавају представе АНЂЕЛИ У АМЕРИЦИ Тонија Кушнера у режији Горчина Стојановића, СВИРАЈ ТО ПОНОВО, СЕМ Вудија Алена у режији Марка Манојловића. Година се завршава премијером представе МЕСЕЦ У ПЛАМЕНУ Сање Домазет у режији Стефана Саблића, чиме се Београдско драмско позориште прикључује прослави јубилеја стогодишњице рођења сликарке Милене Павловић Барилли.

2010.

Београдско драмско позориште одлучило је да у овој сезони – скине са љубави вео безначајности, да продре у есенцијална својства њеног смисла у данашњем свету, да открије шта је од ње преживело, а шта је сврстало у митску категорију савременог друштва, због чега се извитоперила, продала; зашто је бомбастичним рекламама минимализована. Еротомански свет под лупом науке, у славу глобализације и индустријализације, заборавља да се и данас, како Сол Белоу каже, још увек „више умире од сломљеног срца“. Из перспективе високе политике, из дечије визуре, из смисла пријатељства, односно емотивних веза, колективног сећања – треба поново наслутити филозофски и хуманистички значај љубави, онако како само позориште кроз стваралачки процес може то да представи. У 2010. години укупно је изведено 270 представа од чега је било 6 премијера: музичко- сценско дело СОЛО ЗА БЕРТОЛДА БРЕХТА Славенке Миловановић у режији Иване Вујић; РЕКВИЈЕМ, НЕГДЕ ИЗМЕЂУ ПАРИЗА И ШАНГАЈА Ханока Левина у режији Милице Краљ – по Чеховљевим приповеткама; римејк једне од најдуговечнијих представа ХАРОЛД И МОД Колина Хигинса у режији Милана Караџића са Миленом Дравић у главној улози; бродвејски мјузикл БУЂЕЊЕ ПРОЛЕЋА Стивена Сатера у режији Небојше Брадића; ДЕРВИШ И СМРТ Мехмедалије Меше Селимовића у драматизацији и режији Слободана Ћустића који тумачи главну улогу; и ЖИВОТ ЈЕ ПРЕД ТОБОМ Ромена Гарија у режији Вељка Мићуновића. Одржане су акције у оквиру традиционалног Месеца хуманости.Настављен је и пројекат “После пада” у сарадњи са Гете институтум. Београдско драмско позориште у сарадњи са Гете институтом и ЕУНИЦ организацијом, било је од 24. октобра до 1. новембра домаћин Фестивала “ЕВРОПА У СРБИЈИ – ПОСЛЕ ПАДА” на коме је изведено пет представа из Чешке, Румуније, Хрватске, Немачке и Србије настале на основу конкурса.

2011.

Београдско драмско позориште ову сезону означава као „време забаве“: носталгично за црно-белим светом (када је све било јасније); комично – јер сви воле да гледају лепе и успешне људе како се недолично понашају; узбудљиво – због поимања да стварност још увек постоји и изван матрикса; онеспокојавајуће јер представља људе у потрази за својом људскошћу (љубави, вером, надом); раскринкавајуће пошто нам указује на турбуленције осећања, мисли, односа, убедјења… Ова забава биће тематска: како разбити акумулирани мрак – метафизички, социјални, политички, естетички – тмину у души? За прославу рођендана Позоришта припремљен је програм: 18. фебруара одиграна је премијера представе КАО КРОЗ СТАКЛО Ингмара Бергмана у драматизацији Џени Вортон и режији Ање Суше, а 20. фебруара у фоајеу откривена је спомен плоча преминулом Радету Марковићу, који је преко четрдесет година играо у Београдском драмском позоришту. Овим поводом Велика сцена понела је име великана српског глумишта. Награду “ Татјана Лукјанова “ добила је Милена Дравић. На Сцени “ Раде Марковић “, 24. априла изведена је премијера представе, великог филмског хита – СВЕ О МОЈОЈ МАЈЦИ Педра Алмодовара у драматизацији Семјуела Адамсона и режији Ђурђе Тешић. У марту позориште се прикључује обележавању јубилеја Иве Андрића и обележавању Светског дана позоришта. Април доноси нови Београдски фестивал игре. Сезона се традиционално завршава Данима Борислава Пекића и доделом награда фондације која носи његово име. Јесен доноси нове премијере: КЕЛЕРАБЕ СУ ЗДРАВЕ, први драмски текст Милице Краљ који је и режирала и две дипломске студентске представе које су својим квалитетом заслужиле да се нађу на репертоару: УСАМЉЕНИ ЗАПАД Мартина Макдоне у режији Драгана Петровића Пелета и БЕН Беке Савић у режији Милана Нешковића.

2012.

Београдско драмско позориште у својој јубиларној 65. сезони најзад у потпуности профилише репертоар као подухват повезивања урбаних вредности, потраге за смислом у отудјеној, градској средини кроз поновно представљање комада којима је традиција започета, те проналажење и сценску промоцију нових, узбудљивих и свежих текстова. Циљ нам је да реконструишемо нове и старе одлике урбаног окружења не би ли изнова дали смисао животу у Граду. Намера је да се, у будућности, креира потпуно нови имиџ „отвореног театра“, који се ослања на мултимедијалну презентацију, подржава нове: ауторске и продукционе концепте, али и – у складу са традицијом и култним статусом који је на почетку имало – базира на савременој драмској књижевности. Београдско драмско позориште подржава урбано да би промовисало градско. У припреми у оквиру обележавања јубилеја су две представе. Текст Маје Тодоровић ДРЕКАВАЦ, који је победио на конкурсу који је организовало Београдско драмско позориште поводом 65. јубилеја, који ће режирати Милена Павловић и ауторски текст Горана Марковића ДОКТОР Д, који ће режирати аутор. Биће одржана изложба студената Факултета примењених уметности са темом “БДП као симбол Београда” и изложба посвећена глумцима који су нас напустили, а важан су део историје БДП-а. Планиране су разне акције којима ће се обележити јубиларни рођендан. Видимо се на Црвеном крсту!

Контакт инфо

Адреса:
Београдско драмско позориште
Милешевска 64а
11000 Београд, Србија


Телефони:
Централа: +381.11.283.51.11
Билетарница: +381.11.283.70.00
Маркетинг: +381.11.283.60.25 i 283.71.11
Рачуноводство тел/факс: +381.11.283.52.98
Технички сектор тел/факс: +381.11.283.55.70


E-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., в.д. директора
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., оперативни директор
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., технички директор
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., шеф маркетинга
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., секретар
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., уметнички секретар и ПР
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., драматург
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 326 гостију и нема пријављених чланова

Пријавите се на инфо листу

Радно време билетарнице

Преподне:
ПОНЕДЕЉАК-ПЕТАК од 10:00-14:00ч
ОСИМ УТОРКОМ ПРЕПОДНЕ

Послеподне:
сваког дана када има представа
од 18:00-20:30ч
викендом билетарница ради
од 18:00-20:30ч уколико има представа

Наша локација