Банери
grb

facebook logo  instagram logo  youtube logo  LAT / ENG

Београдско драмско позориште је на почетку нове позоришне сезоне, 66. по реду. Желимо да у сваком сегменту унапредимо наше пословање и да проширимо број компанија и клијената са којима сарађујемо.

Београдско драмско позориште јесте најстарији градски театар, основан 1947. године. У сезони 2012/13. обележили смо јубилеј- 65 година постојања и 65. сезону. По мишљењу публике и стручне јавности, у последњих неколико сезона смо у константном успону у уметничком и комерцијалном смислу. Упркос великој економској кризи, у оквиру јубилеја извели смо 7 премијера, 450 представа и имали смо преко 100.000 посетилаца. Са великим успехом гостовали смо на многобројним фестивалима у земљи и иностранству, те освојили значајне награде. Публику Београдског драмског позоршта чине у највећој мери гледаоци средњих година, сарађујемо са великим бројем домаћих и иностраних компанија, као и средњим школама и факултетима.

Посећеност сајта Београдског драмског позоришта се из сезоне у сезону повећава због савременог дизајна, константног унапређивања садржаја, комуникације и интерактивности са публиком, као и присутности на друштвеним мрежама чиме привлачимо велики број нових посетилаца. Овоме у прилог иду и следеће чињенице: маилинг листа БДП-а броји преко 14.000 корисника, просечан број месечних појединачних посета на сајту БДП-а је преко 10.000 и у константном је порасту, док фацебоок мрежа има око 10.000 чланова. Наш yоутубе канал за само две године посетило је око 500.000 људи.

Нудимо Вам да на једном од најпосећенијих сајтова позоришта у земљи, промовишете своју компанију постављањем рекламног банера на некој од страници нашег сајта, у складу са вашим потребама и начином на који желите да се промовишете. На овај начин проширићете листу својих клијената, утицај ваше делатности, повећати вашу транспарентност, и на овај начин добити нове конзументе ваших услуга и производа. Такође од изузетног значаја је да ћете директно утицати на уметничку продукцију, унапређење и развој културног живота наше земље.

ПАКЕТИ:

Златни банер 1 - банер који ће стајати на насловној страници сајта, на централној позицији на месту где се презентују наши најновији пројекти. Овај банер је постављен у виду слиде схоw презентације трајања 15с. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, једном недељно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже. Цена месечне презентације је 500€ у динарској противвредности.

baner

Златни банер 2 - банер који ће стајати на насловној страници сајта испод слиде схоw презентације, на месту где презентујемо најновије вести и дешавања у позоришту. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, једном недељно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже.Цена месечне презентације је 400€ у динарској противвредности.

baner

Сребрни банер 1 - банер који ће стајати на најпосећенијој страници нашег сајта, страници репертоара, на централној позицији у врху стране у виду слиде схоw презентације трајања 15с. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, два пута месечно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже. Цена месечне презентације је 400€ у динарској противвредности.

baner

Сребрни банер 2 - банер који ће стајати на најпосећенијој страници нашег сајта, на десној страни странице репертоара у склопу самог репертоара. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, два пута месечно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже. Цена месечне презентације је 350€ у динарској противвредности.

baner

Сребрни банер 3 - банер који ће стајати на страници за резервације, на врху странице у виду слиде схоw презентације у трајању од 15с. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, два пута месечно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже. Цена месечне презентације је 300€ у динарској противвредности.

baner

Бронзани банер - банер који ће стајати на страници резервација, изнад или испод формулара за резервације. Ваш банер биће линкован на wеб адресу коју будете желели. У цену презентације урачуната је промоција ваше компаније у виду објављивања вести и ваших актуелности, једном месечно, путем наше маилинг листе и фацебоок мреже. Цена месечне презентације је 250€ у динарској противвредности.

baner

Контакт инфо

Адреса:
Београдско драмско позориште
Милешевска 64а
11000 Београд, Србија


Телефони:
Централа: +381.11.283.51.11
Билетарница: +381.11.283.70.00
Маркетинг: +381.11.283.60.25 i 283.71.11
Рачуноводство тел/факс: +381.11.283.52.98
Технички сектор тел/факс: +381.11.283.55.70


E-mail:
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., в.д. директора
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., оперативни директор
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., технички директор
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., шеф маркетинга
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., секретар
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., уметнички секретар и ПР
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., драматург
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Тренутно на сајту

Ко је на мрежи: 297 гостију и нема пријављених чланова

Пријавите се на инфо листу

Радно време билетарнице

Преподне:
ПОНЕДЕЉАК-ПЕТАК од 10:00-14:00ч
ОСИМ УТОРКОМ ПРЕПОДНЕ

Послеподне:
сваког дана када има представа
од 18:00-20:30ч
викендом билетарница ради
од 18:00-20:30ч уколико има представа

Наша локација